МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА "МИР У СВІТІ"

2013-09-26 12:11:54

 

25 вересня делегація Української Ради Миру, на чолі з заступником Голови Володимиром Новохацьким, на запрошення Українсько-Японського Центру НТУУ «КПІ» взяла участь у відкритті 21-ї міжнародної виставки «МИР У СВІТІ» (WORLD PEACE ART EXHIBITION). Виставка проходить за підтримки Українсько-Японського Центру НТУУ «КПІ», Міністерства закордонних справ Японії, міст Хіросіма і Нагасакі, Посольства України в Японії, Національної федерації асоціацій ЮНЕСКО в Японії, Міністерства культури України, Національної спілки художників України.

 

Виставка «МИР У СВІТІ» проводиться щорічно в Японії та за кордоном, понад 20 років, з метою сприяння поширенню японськими художниками ідеї «Мир через мистецтво», розвитку культурних взаємовідносин між різними країнами.

 

На виставці представлено більш ніж 160 мистецьких робіт з короткими посланнями миру,написаними японськими художниками, в тому числі оригінальні писанки.

 

На прес-конференції та урочистому відкритті виставки брали участь: Президент компанії- організатора виставки «Квалиарт», голова I.P.A. (International Peace Accosiation) Хідетосі  Кусіда та почесні гості: міський голова міста Славутич В.П. Удовиченко, голова спілки художників України В.А. Чепелик, заступник Голови Української Ради Миру В.Д. Новохацький, японські художники.

^