ПРЕС-РЕЛІЗ ЗАСІДАННЯ ПРЕЗИДІЇ УРМ 7 ЖОВТНЯ

2004-10-07 13:21:44

ПРЕС-РЕЛІЗ 
засідання Президії Української Ради Миру 
07 жовтня 2004 р. 


          На засіданні були присутні члени Президії: Кравчук Л. М. (Голова), Комісаренко С. В. (перший заступник Голови, кандидат в Президенти України), Новохацький В. Д. (Заступник Голови), Пасак В. В. (Генеральний директор КДРТК, президент товариства «Україна – Куба»), Цибух В. І. (Голова Державної туристтичної адміністрації України), Роглєв Х. Й. (Голова Правління „Готельного комплексу „Братислава”, заступник Голови „Товариства україно-болгарської дружби”), Богуцький Ю. П. (Міністр культури і мистецтв), Щербак Ю. М. (радник Голови Верховної Ради), Ситник К. М., Черниш В. М. (Президент Української нотаріальної палати) та інші. 

         

          Одноголосним Рішенням Президії УРМ нагородили Почесною Відзнакою УРМ першого ступеня Леоніда Кравчука, прийняли рішення нагородити Почесною Відзнакою першого ступеня Бориса Олійника, нагородили Почесною Відзнакою другого ступеня Христо Роглєва. 


          Заслухали Звіт Голови УРМ про діяльність УРМ за поточний період. У Звіті Голови йшлося, що діяльність УРМ була зосереджена в основному на двох напрямках – на роботі з колективними членами, напрацюванні спільних програм і їх реалізації та міжнародній роботі – активізації співпраці з громадськими миротворчими організаціями Греції, Китаю, Австрії, США, Великої Британії та Італії. 

 

          Президія УРМ схвалила роботу УРМ за поточний період як таку, що відповідає чинному законодавству, статутним положенням. 


          Відбулося досить плідне і конструктивне обговорення проекту «Звернення Української Ради Миру до громадськості «За мир і спокій у спільному домі». Президія доручила виконавчим органам УРМ внести поправки та зауваження до Звернення, висловлені членами Президії, оприлюднити його через ЗМІ. 


          Одноголосним Рішенням Президії прийняли до складу Президії Голову Державної туристичної адміністрації Цибуха Валерія Івановича.


          Президія УРМ затвердила Рішення бюро Президії щодо прийняття у члени УРМ, на правах колективного члена, Міжнародного науково-технічного університету. 


          Було затверджено концепцію видання історії УРМ у вигляді книги та компакт-диску до неї: „Українська Рада Миру: історія, сьогодення, майбутнє”. 


           Затвердили програми, що сприятимуть популяризації УРМ, зокрема, випуск поштової марки та карбування монети, приурочених 50-річчю Української Ради Миру. 


          Розглянули низку інших поточних питань.


^