РОБОЧА ЗУСТРІЧ ГОЛОВИ УРМ ЛЕОНІДА КРАВЧУКА З ДЕЛЕГАЦІЄЮ ФВМ

2013-10-22 11:45:57

21 жовтня відбулася робоча зустріч Голови Української Ради Миру Леоніда Кравчука, заступника Голови – директора УРМ Володимира Новохацького та делегації Федерації всесвітнього миру у складі: Президент Федерації всесвітнього миру в Євразії Чонг Джин Хва, Президент Федерації всесвітнього миру в Україні Чонг Джин Паль, Голова Правління Федерації всесвітнього миру в Україні Михайло Ільїн

 

На зустрічі обговорювалися питання подальшої співпраці Української Ради Мируь та Федерації всесвітнього миру, розглядалися спільні проекти та напрями діяльності на 2014-2015 р. 

 

Зокрема, делегація Федерації всесвітнього миру передала запрошення від Генерального секретаря ООН (1992-1996рр.) Д-ра Бутрос Б.Галі Першому Президенту  України, Голові  Української Ради Миру Леоніду Кравчуку щодо його участі у Європейській конференції з лідерства «Євразія – Європа: співробітництво з метою зближення культур та розвитку людства», яка відбудеться з 3 по 4 грудня 2013р. у штаб-квартирі ЮНЕСКО, Париж, Франція. 

 

Ця конференція є частиною серії лідерських конференцій на актуальні теми Європи та всього світу, які за кілька останніх років проводилися у штаб-квартирі ООН в Женеві та Відні, штаб-квартирі ЮНЕСКО, Національних Парламентах Великобританії і Норвегії.

 

Організатори конференції: Федерація всесвітнього миру, постійні делегації в ЮНЕСКО від Азербайджану, Казахстану, Російської  Федерації, Таджикистану, Федерація жінок за мир в усьому світі, інші міжнародні громадські організації.

 

Головним завданням конференції є пошук шляхів для розвитку і зміцнення культури миру як джерела згуртованості людей, громад, національностей, рас і країн з метою сприяння і забезпечення миру та розвитку для всіх людей.

 

Серед основних доповідачів: Д-р Бутрос  Бутрос - Галі - Генеральний  секретар ООН (1992-1996рр.), Леонід Кравчук – Президент України (1991-1994рр.), Голова Української Ради Миру, Федеріко Майор Сарагота – Генеральний директор ЮНЕСКО (1987-1999рр.), Пол Ан – Голова Федерації всесвітнього миру в Європі, інші видатні політичні та громадські діячі з усього світу. 

^