УКРАЇНСЬКА РАДА МИРУ ЩИРО ВІТАЄ З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ МИРУ!

2016-09-21 15:24:48

 

Міжнародний День Миру відзначають 21 вересня. Свято було введено Генеральною Асамблеєю ООН.

 

День Миру символізує прагнення людства жити в мирі і злагоді, без військових конфліктів. Генеральна Асамблея наполягає, що 21 вересня необхідно відмовлятися від будь-яких насильницьких дій. Якщо в цей час відбуваються воєнні конфлікти, то активні бойові дії повинні бути припинені. Ніякі військові операції в Міжнародний День Миру неприпустимі.

 

Міжнародний День Миру відзначається в кожній країні.  Згідно його головній ідеї свято має бути присвячене зміцненню дружби народів та утвердженню всесвітнього ненасильства, як наріжного каменю в розумінні міжнародної політики.

 

Сьогодні для українців зміст поняття “мир” набуває особливої актуальності. Ще донедавна він був повсякденною реальністю. Але протягом двох останніх років на Сході нашої держави ведуться бойові дії, гинуть мирні люди.

 

Українська Рада Миру віддає шану кожному загиблому воїну, який став на захист України.

 

Сподіваємось, що українське суспільство, керівництво держави, при підтримці міжнародної спільноти, зроблять все можливе для припинення війни та відновлення миру і територіальної цілісності України.

 

Українська Рада Миру закликає співвітчизників бути гідними громадянами своєї держави, об’єднатися заради миру та злагоди в Україні,  розбудови демократичної процвітаючої держави.

 

Хай мир і злагода будуть завжди у нашому домі!

 

Слава Україні!

^