ВІТАННЯ УКРАЇНСЬКОЇ РАДИ МИРУ З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ МИРУ

2017-09-20 16:19:11

     

 

м. Київ, 21 вересня 2017 року

 

Мир у сучасному світі є найбільшою цінністю та заповітною мрією людства. Нестабільність, насилля, постійне відчуття тривоги і страху знищують людину та не дають їй можливості вільно висловлювати свою думку та планувати майбутнє, що, в свою чергу, зупиняє розвиток держав і народів.

 

Наразі, наша країна переживає доленосні виклики у своїй новітній історії. Анексія Криму, військовий конфлікт у частині східної України призвели до загибелі тисяч громадян, вимушеного переселення майже двох мільйонів наших співвітчизників та складних наслідків для економіки країни.

 

Такі жахливі події, безумовно, згуртували націю та об’єднали людей, які переймаються долею України. Серед них не тільки наші доблесні воїни, лікарі та волонтери, а й звичайні громадяни, яким небайдуже майбутнє країни.

 

Наша організація віддає шану та щиро вдячна світовому співтовариству та патріотам своєї землі, які власним прикладом демонструють незламність духу на шляху до побудови мирної, процвітаючої, єдиної України. Саме завдяки вам миротворчий рух в Україні не обмежується тільки словами, а реально втілюється у справах.

 

Українська Рада Миру висловлює абсолютну впевненість в тому, що спільні з вами зусилля не будуть марними. Адже щаслива країна починається з кожного з нас і тільки разом ми зможемо подолати всі перепони на нашому шляху.

 

Наша сила в єдності!

 

Миру і добра вам, шановні українці - гідні нащадки славного роду!

Хай мир і злагода будуть завжди у нашому домі!

Слава Україні!

^