ЗУСТРІЧ З ДЕЛЕГАЦІЄЮ ЦЕНТРУ ДОСЛІДЖЕННЯ СУЧАСНОГО СВІТУ (КНР)

2014-02-28 16:25:48

28 лютого в Українській Раді Миру відбулася зустріч першого заступника Голови УРМ Комісаренка С.В., заступника Голови – директора УРМ Новохацького В.Д., членів Президії УРМ Пасака В.В. та Цибуха В.І. з делегацією Центру дослідження сучасного світу (КНР). 

 

Пан Цянь Найчен, голова делегації, заступник директора Управління країн Cхідної Європи та Центральної Азії Міжнародного відділу Центрального комітету Комуністичної партії Китаю, член Ради Правління Центру дослідження сучасного світу висловив стурбованість ситуацією що склалася в Україні. В ході зустрічі сторони обговорили події, які відбуваються останнім часом в Україні, обмінялися думками щодо громадсько-політичної кризи в Україні. Було наголошено на тому, що вихід з кризи повинен відбуватися виключно мирним шляхом зі збереженням територіальної цілісності України.

 

На зустрічі також обговорювалися подальші можливі напрями співпраці Української Ради Миру з громадськими організаціями Китайської Народної Республіки, зокрема, Асоціацією китайського народу за захист миру та роззброєння.

 

Зустріч пройшла у дружній теплій атмосфері.

 

^