КОНФЕРЕНЦІЯ «ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ З’ЇЗД ДИТЯЧИХ КАРДІОЛОГІВ»

2017-05-03 12:49:47

27 квітня, на запрошення директора Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М.М.Амосова п. Лазоришинця В.В., заступник Голови – директор Української Ради Миру Володимир Новохацький, взяв участь у конференції на тему: «Всеукраїнський з’їзд дитячих кардіологів».

 

Фахівці з усіх регіонів України зібралися, щоб ознайомитися з унікальним досвідом, отриманим в результаті роботи команди Національного інституту серцево-судинної хірургії імені М.М.Амосова, дізнатися про нові досягнення та отримати інформацію про сучасні рекомендації в галузі дитячої кардіології і кардіохірургії.

 

Володимир Новохацький передав вітання учасникам конференції від Першого Президента України, Голови Української Ради Миру Леоніда Кравчука, висловив щиру вдячність за  професійну діяльність, гуманізм і милосердя, побажав успіхів і досягнень, нових здобутків, сил та натхнення заради  процвітання України, миру, злагоди і щастя в кожній родині.

 

Урочистою частиною заходу стало нагородження Почесною відзнакою Української Ради Миру І ступеня відомого американського вченого Вільяма Новіка, професора хірургії університету штату Теннессі, засновника та директора міжнародного фонду «Дитяче серце», керівника міжнародного благодійного фонду «Кардіоальянс Вільяма Новіка», за вагомий особистий внесок у миротворчу справу, високопрофесійну діяльність спрямовану на порятунок життя дітей, милосердя, співчуття  та доброчинність.

^